Боксовата легенда Майк Тайсън е преживял най-ниската си точка като личност

...
Боксовата легенда Майк Тайсън е преживял най-ниската си точка като личност
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Биех проститутки и се друсах

Боксовата легенда Майк Тайсън е претърпял най-ниската си точка като персона през 2009 годината. Тогава той е бил депресиран, параноичен, заседнал в опиати и заобиколен непрекъснато от проститутки.

" Легнал бях в леглото в хотелска стая. Опитвах се в никакъв случай да не оставам самичък, даже в случай че с мен е продажница или куче. Беше в действителност мрачно. С мен имаше седем проститутки, имах капки морфин, хапче за полова потентност, кокаин, марихуана и " Хенеси ". И бях в най-ниската си точка, тъй като ме осени параноя и мислех, че тези дами се пробват да ме ограбят ", описа Тайсън пред " Las Vegas Weekly ".

" Започнах да ги удрям. Бях на мрачно място. Все отново имах някаква цел, тъй като не желаех да им давам повече душата си. Това бе дяволът, той завоюва. Изгоних ги всичките. Така че, това бе най-ниската ми точка. Просто съм доста признателен, че съм тук, сърцето ми трябваше да се е пръснало ", споделя именитият състезател.

Публикувайки материала, британският таблоид " The Sun " добавя, че някогашният треньор на боксьора - Джеф Фенек, е разкрил, че Тайсън го е заключил в клетка с един от домашните си любимци - тигри, твърди Sportlive.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР